Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Marketing & communicatiemanager bij PFM Intelligence Group
Je ondersteunt Corporate Marketing en valt hiërarchisch onder de MD van de PFM Groep. Daarnaast geef je leiding aan marketing- en communicatie stagiair(e)s en stuur je externe bureaus aan. De nader te bepalen specialisten in de markt zullen jou verder ondersteunen en adviseren. Verder onderhoud je het contact met de dochterbedrijven, de diverse disciplines binnen de bedrijven, onze (preferred ) suppliers en klanten.

Alphen aan den Rijn, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager Retail bij GreenHub
Als Accountmanager Retail ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe accounts. Via een doordacht salesplan benader je middelgrote en grote retailbedrijven en brengt hen in contact met GreenHub. Door hen op maat te benaderen geef je hen het juiste beeld van GreenHub en onze producten. Jij bent verantwoordelijk voor zaken als het offertetraject, het afstemmen van een jaarlijks promotieplan, het binnenhalen van de klant en het (laten) opvoeren van de producten bij de klant.

Mijdrecht, fulltime
Vacaturedetails

E-mailmarketeer bij Zusss 
Jij ontwikkelt en optimaliseert alle (geautomatiseerde) e-mailcampagnes bij Zusss. Jij verzorgt zowel de commerciële mailings, merkgedreven campagnes en campagnes specifiek gericht op de doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de welkomstcampagne, verjaardagscampagnes. Natuurlijk is het hierbij wel belangrijk dat jouw e-mail bestanden kloppen, hier zorg jij voor.

Ridderkerk, 32-38 uur
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!