Webinar: Innoveren, digitaliseren of afhaken? Hoe jouw organisatie met de juiste partners groeit

Olaf Zwijnenburg is Sectormanager Retail- en Groothandel bij de Rabobank. Hij is hiervoor als directeur verantwoordelijk en betrokken geweest bij grote transities van internationale retailers en merken.

Bij de Rabobank zet Olaf zijn kennis, kunde en ervaring in om ondernemers te helpen groeien vanuit innovatie en digitalisering. Daarnaast is hij Voorzitter van de Rabobank Community Handel & Horeca: het netwerk voor Rabobank professionals in de sectoren retail, groothandel, horeca en leisure. 

Olaf begrijpt de uitdagingen waar ondernemers in de retailsector voor staan en denkt graag mee over innovatieve oplossingen voor veranderingen in consumentengedrag, demografie, concurrentie en technologie. 

Als Area Lead Sales & Alliances stelt Jasper met zijn team klanten in staat om te groeien en uitstekende klantervaringen mogelijk te maken door de beste dienstverlener te worden op het gebied van betalingen, identiteit en open banking. Jasper heeft meer dan 10 jaar ervaring in (Fin)Tech, eCommerce en Payments zowel nationaal als internationaal.

Tijdens het webinar bespreken Olaf Zwijnenburg en Jasper Goeman de trends en ontwikkelingen binnen de retail, waar de kansen liggen voor het MKB om te groeien en welke rol partners hierin spelen.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!