Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Accountmanager Regio Midden Nederland bij Auping
In deze veelzijdige zelfstandige rol zorg je ervoor dat je zowel de bedrijfsbelangen als de realisatie van omzet van de aangesloten franchisenemers (Auping Store), de Multibrand winkels (Auping Studio) en die van Auping op één lijn brengt en houdt. Je bent een volwaardig sparringpartner voor onze ondernemers en het verkooppersoneel; ze weten jou moeiteloos te vinden als ze commerciële- en vaktechnische expertise en kennis nodig hebben.

Amersfoort-Zwolle-Zutphen-Nijmegen, fulltime
Vacaturedetails

Marketing & communicatiemanager bij PFM Intelligence Group
Je ondersteunt Corporate Marketing en valt hiërarchisch onder de MD van de PFM Groep. Daarnaast geef je leiding aan marketing- en communicatie stagiair(e)s en stuur je externe bureaus aan. De nader te bepalen specialisten in de markt zullen jou verder ondersteunen en adviseren. Verder onderhoud je het contact met de dochterbedrijven, de diverse disciplines binnen de bedrijven, onze (preferred ) suppliers en klanten.

Alphen aan den Rijn, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager Keukenretail bij Inventum
Als accountmanager ga je als nieuwe collega een zelfstandige rol vervullen gericht op acquisitie, omzetgroei en relatiebeheer. Op basis van jouw ervaring, creativiteit en ondernemerslust weet je gemakkelijk nieuwe klanten te werven en uit te bouwen tot een succesvolle relatie. Als accountmanager KRT werk je nauw samen met het verkoopteam KRT en de verkoop binnendienst, met wie je samen een dynamisch verkoopteam vormt. Jouw werkgebied betreft hoofdzakelijk het noordelijke en westelijke deel van Nederland.

Arnhem, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!