Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Manger vastgoed & facilitair
In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de directie en organisatie voor alle zaken betreffende nieuwbouw, verbouw, onderhoud en facilitaire zaken van winkels, magazijnen en het hoofdkantoor in Nederland en België. Je standplaats is in Epe, echter vanzelfsprekend betreft dit een mobiele functie.

Epe, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager Regio Midden Nederland bij Auping
In deze veelzijdige zelfstandige rol zorg je ervoor dat je zowel de bedrijfsbelangen als de realisatie van omzet van de aangesloten franchisenemers (Auping Store), de Multibrand winkels (Auping Studio) en die van Auping op één lijn brengt en houdt. Je bent een volwaardig sparringpartner voor onze ondernemers en het verkooppersoneel; ze weten jou moeiteloos te vinden als ze commerciële- en vaktechnische expertise en kennis nodig hebben.

Amersfoort-Zwolle-Zutphen-Nijmegen, fulltime
Vacaturedetails

Communications specialist / Press officer bij H&M
Als communicatiespecialist bij H&M manage je de lokale mediarelaties (telefoon en e-mail) en zorg je ervoor dat het overkoepelende mediabeleid op lokaal niveau wordt uitgevoerd. Je treedt op als woordvoerder voor geselecteerde onderwerpen en bent verantwoordelijk voor het communiceren van H&M-berichten intern en extern bij communicatievraagstukken. Dit doe je samen met het hoofdkantoor en de afdeling communicatie & pr-management.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!