Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Category buyer bij fonQ
In je rol als Category Buyer staan de propositie van Koken & Tafelen en de commerciële resultaten centraal. Je werkt nauw samen met topmerken als BK, Le Creuset, Zone Denmark, WMF en Alessi. Op basis van scherpe analyses van verkoop- en klantdata en de trends in de markt, bouw jij aan hét assortiment voor komend seizoen. Daarbij bouw je een goede relatie op met leveranciers en voer je zowel dagelijkse onderhandelingen als jaargesprekken met hen.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager new business bij Mood Media
Netwerken bouwen, onderhouden en uitbreiden; met jouw commerciële instinct gaat dit als bijna vanzelf. Je presenteert Mood Media op de best mogelijke manier aan onze klanten. Zo bied je altijd een passend antwoord op de vraag van je klant. Op een consultatieve sales methode weet jij jouw klanten te inspireren en te overtuigen. Je beheert de salescycli van A tot Z.

Almere, fulltime
Vacaturedetails

Manager vastgoed & facilitair bij Wibra
In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de directie en organisatie voor alle zaken betreffende nieuwbouw, verbouw, onderhoud en facilitaire zaken van winkels, magazijnen en het hoofdkantoor in Nederland en België. Je standplaats is in Epe, echter vanzelfsprekend betreft dit een mobiele functie.

Epe, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!