Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Supplychain planner bij BrandM
Met een pragmatische aanpak richt jij je op het optimaliseren van de Supply Chain keten. Je verwerkt data m.b.t. inkoop en verkooporders, je hebt dagelijks contact met inkopers en (buitenlandse) leveranciers, je kan snel schakelen en problemen oplossen ten behoeve van het logistieke proces én je beheert en plant de goederenstroom van (internationale) leverancier tot eindgebruiker. 

Den Dolder, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager regio Midden Nederland bij Auping
In deze veelzijdige zelfstandige rol zorg je ervoor dat je zowel de bedrijfsbelangen als de realisatie van omzet van de aangesloten franchisenemers (Auping Store), de Multibrand winkels (Auping Studio) en die van Auping op één lijn brengt en houdt. Je bent een volwaardig sparringpartner voor onze ondernemers en het verkooppersoneel; ze weten jou moeiteloos te vinden als ze commerciële- en vaktechnische expertise en kennis nodig hebben.

Amersfoort - Zwolle - Zutphen - Nijmegen, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager Retail bij GreenHub
Als Accountmanager Retail ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe accounts. Middels een doordacht salesplan benader je middelgrote en grote retailbedrijven en brengt hen in contact met GreenHub. Door hen op maat te benaderen geef je hen het juiste beeld van GreenHub en onze producten. Jij bent verantwoordelijk voor zaken als het offertetraject, het afstemmen van een jaarlijks promotieplan, het binnenhalen van de klant en het (laten) opvoeren van de producten bij de klant.

Mijdrecht, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!