Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistent bedrijfsleider Action
Als assistent bedrijfsleider ben jij medeverantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassende assortiment en het aansturen van een team van winkelmedewerkers. Je ondersteunt de bedrijfsleider bij het monitoren van de winkelverkoop en -voorraad en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Samen met je team ga je aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. 

Zwaagdijk-Oost, Fulltime
Vacaturedetails

Retailmanager bij DGN Retail
Als Retailmanager bij DGN Retail ben je continu bezig om het rendement en de marktpositie van de toegewezen ondernemers te verbeteren door het proactief adviseren en begeleiden inzake de commerciële en bedrijfseconomische doelstellingen. Dit bereik je door verbinding te maken met en tussen de ondernemers, leveranciers en collega’s, zodat de franchise uitgangspunten ten volle worden ingezet.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

Spplychain planner bij BrandM
Met een pragmatische aanpak richt jij je op het optimaliseren van de Supply Chain keten. Je verwerkt data m.b.t. inkoop en verkooporders, je hebt dagelijks contact met inkopers en (buitenlandse) leveranciers, je kan snel schakelen en problemen oplossen ten behoeve van het logistieke proces én je beheert en plant de goederenstroom van (internationale) leverancier tot eindgebruiker. 

Den Dolder, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!