Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistent bedrijfsleider Action
Als assistent bedrijfsleider ben jij medeverantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassende assortiment en het aansturen van een team van winkelmedewerkers. Je ondersteunt de bedrijfsleider bij het monitoren van de winkelverkoop en -voorraad en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Samen met je team ga je aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. 

Zwaagdijk-Oost, Fulltime
Vacaturedetails

Manager vastgoed & facilitair bij Wibra
In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de directie en organisatie voor alle zaken betreffende nieuwbouw, verbouw, onderhoud en facilitaire zaken van winkels, magazijnen en het hoofdkantoor in Nederland en België. Je standplaats is in Epe, echter vanzelfsprekend betreft dit een mobiele functie.

Epe, fulltime
Vacaturedetails

Supplychain planner bij BrandM
Met een pragmatische aanpak richt jij je op het optimaliseren van de Supply Chain keten. Je verwerkt data m.b.t. inkoop en verkooporders, je hebt dagelijks contact met inkopers en (buitenlandse) leveranciers, je kan snel schakelen en problemen oplossen ten behoeve van het logistieke proces én je beheert en plant de goederenstroom van (internationale) leverancier tot eindgebruiker. 

Den Dolder, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!