Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Procurement & supplychain-manager bij Matt Sleeps
Als Procurement & Supply Chain Manager bij Matt ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van logistieke processen. In deze nieuwe rol analyseer je de hele keten, om vervolgens verbeterplannen voor te stellen en te implementeren. Jouw focus wordt het inrichten van een efficiënte en effectieve supply chain. Dit betekent dat je op zoek gaat naar de juiste nationale en internationale partners en dat je de samenwerking intern en extern optimaliseert. Hierdoor maak je veel impact in de verdere groei van ons merk.

Amsterdam, Fulltime
Vacaturedetails

Controller bij Eldohm
In deze functie zorg je voor de juiste verzameling, verwerking en registratie van financiële gegevens van de Eldohm-onderneming (Nederlandse en buitenlandse entiteiten) en een goede interne beheersing en controle. Je ziet toe op de voortgang en kwaliteit en zorgt voor efficiënte werkmethoden en procedures. Daarnaast maak je kostprijs- en margeberekeningen en bereid je de accountantswerkzaamheden en belastingaangiftes voor. Als controller ben je het aanspreekpunt voor externe stakeholders (accountant en de bank) en verantwoordelijk voor verzekeringen en pensioenen.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails

Winkel verkoopmedewerker bij Intertoys
Als verkoopmedewerker bedien je onze klanten en voorzie je ze van een goed advies, daarnaast zorg je er ook voor dat de winkel er altijd commercieel sterk uitziet samen met jouw collega’s in de winkel maar ook op het servicekantoor. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider en zet de klant altijd centraal in de zoektocht naar hét perfecte kado. Kom jij ons prachtige merk ook verder inkleuren in de functie van verkoopmedewerker?

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!