Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Head of Store Operations bij Coolblue
Als Head of Store Operations geef je leiding aan een senior multidisciplinair managementteam verantwoordelijk voor winkeloperatie van het groeiend aantal Coolblue-winkels in Nederland, België en Duitsland. Samen zorg je ervoor dat de winkels klanten blij maken, het maximale commerciële resultaat behalen én elke dag een beetje beter worden. Zo draag je bij aan de klanttevredenheid en winstgevendheid van Coolblue.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails

Vulploegmedewerker bij Action
Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze klanten snel hun producten vinden en nooit misgrijpen. Je vult de schappen aan en spiegelt de producten, zodat de winkel er vol, netjes en strak uitziet. En als je nu denkt ‘oh, gewoon vakkenvullen?!’, dan hebben we nieuws voor je: bij Action hebben we voornamelijk non-food producten en hoef je niet de hele winkel door om klanten te laten zien waar iets ligt; je wijst ze gewoon de snelste weg. 

Vacaturedetails

Controller bij Eldohm
In deze functie zorg je voor de juiste verzameling, verwerking en registratie van financiële gegevens van de Eldohm-onderneming (Nederlandse en buitenlandse entiteiten) en een goede interne beheersing en controle. Je ziet toe op de voortgang en kwaliteit en zorgt voor efficiënte werkmethoden en procedures. Daarnaast maak je kostprijs- en margeberekeningen en bereid je de accountantswerkzaamheden en belastingaangiftes voor. Als controller ben je het aanspreekpunt voor externe stakeholders (accountant en de bank) en verantwoordelijk voor verzekeringen en pensioenen.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!