Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Customer Support Medewerker bedzzzy bij Auping
Het team van bedzzzy is een jong, bevlogen en enthousiast team. Voor het team zijn we op zoek naar twee Customer Support Medewerkers. Je werkt samen met je collega Customer Support Medewerker, de Marketing manager en General manager. In het team is er veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en krijg je de kans om de functie zelf verder vorm te geven. De input die je dagelijks krijgt uit klanten en partners kun je direct toepassen in de praktijk. Zo is bij bedzzzy geen dag hetzelfde.

Deventer, parttime
Vacaturedetails

Allocator 2.0 bij America Today
Als Allocator ben je verantwoordelijk om de voorraad in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment in de juiste winkel of webstore te krijgen. Je bent aanspreekpunt voor winkels, E-commerce en hebt veel contact met inkoop, planning en logistiek.

Fulltime
Vacaturedetails

Industry manager retail bij Google
As an Industry Manager, you'll help to provide integrated, cross-platform advertising solutions to Google's partners. You will drive and grow new business with Google’s large advertisers. You'll manage executive business relationships to ensure that our clients' needs and requirements are met.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!