WE Fashion gaat online andere merken verkopen

WE Fashion gaat online andere merken verkopen

WE Fashion gaat via de eigen site kleding, schoenen en accessoires van andere merken verkopen. Dat gebeurt onder de noemer Brands WE loves.

Naast Blue Ridge, O'Neill en Salty Dog zijn onder meer merken van Nelson Schoenen beschikbaar. Het gaat bijvoorbeeld om Alpacas, Ecco, Nike, Skechers en Vans, maar ook om Nelson zelf. Ook worden accessoires van Brandfield aangeboden, onder meer van Isabel Bernard, Violet Hamden en Sam Lewis.

De webshop moet zo een one-stop-shop worden, zegt WE Fashion. Het bedrijf hoopt het assortiment snel uit te breiden met meer merken, onder meer op het gebied van lingerie. De merken moeten aansluiten bij de doelgroep, goede kwaliteit bieden en een duurzame visie hebben.

Reacties 1


Hans van Schie 21 sep, 10:19

Andere merken? Dat zijn toch gewoon de merken die WE al sinds jaar en dag bezit: O'Neill, Salty Dog, Blue Ridge. Mis in dat rijtje alleen van Gils. Allemaal merken die het (op huismerk Blue Ridge na) al jaren bijzonder moeilijk hebben. Wat hier alleen nieuw lijkt, is dat ze het assortiment van Nelson blijkbaar koppelen. Vind het een beetje zwakke propositie. Als je echt wat wil steek dan je nek uit met echte leuke en duurzame merken.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!