Norah neemt afscheid van operationeel directeur

Norah neemt afscheid van operationeel directeur

Damesmodeketen Norah heeft afscheid genomen van operationeel directeur Mike van Egmond. Hij stond sinds 2012 aan het roer van het merk.

Van Egmond zegt dat grootaandeelhouder Joost Buur hem heeft laten weten dat er voor hem geen plaats meer is in de organisatie. Hij kwam net terug van vakantie.

"Ik weet eerlijk gezegd ook niet wat de afweging is, maar de samenwerking is na negen jaar ten einde gekomen", zegt Van Egmond tegen RetailTrends. "Ik kan dan wel de oorzaak willen weten, maar ik verander toch niks meer aan de beslissing." Van Egmond voegt eraan toe dat het volgens hem een verkeerde beslissing is. "Maar dat zal de toekomst leren."

Van Egmond is wel trots op wat hij met zijn team de afgelopen jaren heeft bereikt. "Een gezonde retailorganisatie met ruim negentig winkels in Nederland en België (één in Turnhout, red.). En een goede webshop." Van Egmond zegt dat hij op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. 

'Andere toekomstvisie'
Marketingdirecteur Marijke van der Linden laat in een schriftelijke reactie weten dat de wegen zijn gescheiden 'omdat we een andere toekomstvisie voor Norah voor ogen hebben.' Ze wil verder niet op het vertrek van Van Egmond ingaan.

Van der Linden zegt dat 2022 een groots jaar voor Norah belooft te worden. Zo krijgt de keten een nieuw hoofdkantoor in Alkmaar en wordt de opening van de honderdste winkel in Nederland verwacht.

Reacties 1


wilma van der schoot 30 sep, 17:48

Hopelijk heeft ie nog een fijne vakantie gehad, zo ga je toch niet met mensen om ,in wat voor wereld leven we dat je zo aan de kant wordt gezet je past niet meer in het plaatje dus huppekee ontslag Waardeloos

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!