Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Medewerker buitendienst bij Locatus
Als collega in onze buitendienst ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van winkelgegevens in je eigen regio: Noord Holland, met name ten noorden van Amsterdam. Je bent dagelijks op pad in winkelgebieden om gegevens van alle winkels te verzamelen, zoals winkelnaam, winkelverkoopvloeroppervlak en branche. 

Noord-Holland, fulltime
Vacaturedetails

Head of store operations bij Coolblue 
Als Head of Store Operations geef je leiding aan een senior multidisciplinair managementteam verantwoordelijk voor winkeloperatie van het groeiend aantal Coolblue-winkels in Nederland, België en Duitsland.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails

Allocator 2.0 bij America Today
Als Allocator ben je verantwoordelijk om de voorraad in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment in de juiste winkel of webstore te krijgen. Je bent aanspreekpunt voor winkels, E-commerce en hebt veel contact met inkoop, planning en logistiek.

Fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!