Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Accountmanager regio Midden-Nederland bij Auping
In deze veelzijdige zelfstandige rol zorg je ervoor dat je zowel de bedrijfsbelangen als de realisatie van omzet van de aangesloten franchisenemers (Auping Store), de multibrandwinkels (Auping Studio), en die van Auping op één lijn brengt en houdt. Je bent een volwaardig sparringpartner voor onze ondernemers en het verkooppersoneel; ze weten jou moeiteloos te vinden wanneer ze commerciële- en vaktechnische expertise en kennis nodig hebben.

Deventer, fulltime
Vacaturedetails

Medewerker buitendienst bij Locatus
Als collega in onze buitendienst ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van winkelgegevens in je eigen regio: Noord Holland, met name ten noorden van Amsterdam. Je bent dagelijks op pad in winkelgebieden om gegevens van alle winkels te verzamelen, zoals winkelnaam, winkelverkoop, vloeroppervlak en branche. 

Noord-Holland, fulltime
Vacaturedetails

Filiaalmanager bij Obelink Vrijetijdsmarkt 
Samen met het team zorg jij voor een topbeleving voor onze klanten. Je zorgt dat je juiste medewerkers op de juiste plek zitten en bewaakt de doelstellingen voor de winkel. Heb jij altijd al de vrijheid van een ondernemer willen hebben maar wel met een vast salaris? Wellicht is dit de functie voor jou!

Winterswijk, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!