Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Visual merchandiser bij Peek & Cloppenburg
Als familiebedrijf bieden wij onze medewerkers al 120 jaar een veilige en dynamische werkomgeving en carrièremogelijkheden voor de lange termijn. Wij combineren het beste van twee werelden: betrouwbaarheid met innovatie, focus op cijfers met trendbewustzijn, eigen verantwoordelijkheid met het wij-gevoel – en nog veel meer.

Den Haag, fulltime 
Vacaturedetails

Head of Store Sales bij Coolblue
Als Head of Store Sales ben je de meeste commerciële collega in het winkelteam. Je ziet dan ook overal kansen om de omzet in de winkels te laten groeien. Hier ga je mee aan de slag. Dit doe je samen met de categorie teams, je collega's in het winkelteam en natuurlijk de winkels zelf. 

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails

Senior redacteur RetailTrends
Als senior redacteur van RetailTrends Media produceer en redigeer je content voor ons magazine, onze online kanalen en socials. Je vraagt ceo’s van nationale en internationale retailmerken het hemd van het lijf. Daarnaast signaleer en duid je de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de retailmarkt en vertaal je die naar originele verhaalideeën voor onze doelgroep. Als ervaren kracht neem je een voortrekkersrol in een jong en gemotiveerd team. Je geeft sturing, bewaakt de (online) redactionele planning en voorziet je collega’s van opbouwende feedback.

Ede/Wageningen, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!