Suitsupply sluit tijdelijk enkele winkels

Suitsupply sluit tijdelijk enkele winkels

Suitsupply heeft in Nederland tijdelijk enkele winkels gesloten. Door coronamaatregelen is er veel minder vraag naar pakken.

"Alle events en huwelijken zijn vanwege de coronamaatregelen uitgesteld dan wel verboden", zegt bestuursvoorzitter Fokke de Jong tegen de Stentor. "Dan merk je dat het voor ons niet zo heel veel zin heeft om al onze winkels open te houden."

Onder meer de winkels in Hengelo, Zwolle en Tilburg zijn dicht. De sluiting heeft volgens De Jong geen gevolgen voor de medewerkers. "Ze blijven gewoon bij ons in dienst en de winkels gaan over een aantal weken weer open", zegt hij tegen de krant.

Door de coronacrisis zag Suitsupply zijn verlies vorig jaar oplopen tot 109 miljoen euro, bleek eerder al uit de jaarrekening over 2020. De omzet viel met 39 procent terug, van 336 naar 205 miljoen euro.

Reacties 1


Leendert Thijssen 9 dec, 10:38

Begrijpelijk besluit. No Label (opgericht door ex-werknemers) was een paar jaar terug nog een copycat van Suitsupply maar verkoopt nu geen pakken meer. Ben benieuwd of Suitsupply ook meer casual gaat/moet verkopen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!