Kerstwinkel Mall of the Netherlands en andere zaken Soulsistah failliet

De drie winkels van Soulsistah in de regio Den Haag zijn failliet verklaard. Ze werden vorige maand op last van het Openbaar Ministerie gesloten op verdenking van witwassen.

Het gaat onder meer om een kerstwinkel in Mall of the Netherlands in Leidschendam. De twee andere zaken bevinden zich aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Eerder deze maand werd al een (nog niet geopende) beachclub van Soulsistah in Scheveningen failliet verklaard. Daar zijn nu nog eens zeven vennootschappen bij gekomen. Die waren onder meer opgericht voor toekomstige winkels in Mall of the Netherlands, zegt curator Laurens Prickartz tegen RetailTrends. "Zoals een kids store en een bloemenzaak."

Het OM ziet de 49-jarige eigenaresse van Soulsistah als hoofdverdachte. Ze zit vast. Een 30-jarige mede-eigenaar is op vrije voeten gesteld, maar hij geldt nog wel als verdachte.

Reacties 1


Maarten kooijmans 30 dec, 19:44

Dat ze hier maar erg fel op gaan worden. Die witwassers verzieken de markt voor de eerlijke ondernemer. En iedereen die weleens door een winkelstraat loopt weet welke winkels het zijn. Van die overhemdenzaken of fast Fashionwinkeltjes waar je zelden iemand ziet maar wel op dure plekken zitten.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!