Drogist.nl koopt Sloggies en nog drie webshops

Drogist.nl neemt de vier webshops van Vetex over. De bekendste webshop is Sloggies.nl, een online winkel voor ondergoed en badkleding. Voor welk bedrag de webshops zijn overgenomen wordt niet bekendgemaakt.  

Drogist.nl bestaat ruim tien jaar en biedt meer dan zeventigduizend verschillende producten op het gebied van gezondheid, afslanken, make-up, parfum en persoonlijke verzorging aan. “We wilden ons assortiment al een poosje uitbreiden en ondergoed past heel goed in die filosofie”, aldus Jaco Luijk van Drogist.nl. Met de overname verwacht de webshop in 2022 op meer dan één miljoen bestellingen uit te komen.

De andere webshops zijn tencateondergoed-vetex.nl, kinderondergoed.com en Twyst.nl, dat A-merken als Calvin Klein, Björn Borg en Tommy Hillfiger aanbiedt. Met de medewerkers van Vetex is volgens Drogist.nl een 'goede regeling' getroffen. “Vrijwel iedereen heeft inmiddels een andere plek gevonden.”

In 2021 kwam de omzet van Drogist.nl uit op 22 miljoen euro. Met de overname van Vetex verwacht de webshop in 2027 op een omzet van 75 miljoen euro uit te komen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!