Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Floormanager verkoop bij Peek & Cloppenburg
Leiden van een afdeling met daarbij horende omzetverantwoordelijkheid. Directe verantwoordelijkheid voor je team en het opleiden van kandidaten met potentie. Continue assortimentsanalyse en optimaliseren van de verkoopvloer door het omzetten van visual merchandising concepten.

Leidschendam
Vacaturedetails

E-commerce manager bij Harmony
Je kijkt naar alle facetten van de site, waaronder online marketing, communicatie, klantervaring, product en de conversie van de site. Je houdt dagelijks in de gaten hoe de resultaten zich ontwikkelen, je hebt hiervoor geautomatiseerde dashboards gebouwd.

Rotterdam
Vacaturedetails

Buyer (strategic) bij Kees Smit Tuinmeubelen
Als strategisch inkoper ben je samen met je directe collega Wai Yiu verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van ons strategische inkoopbeleid en het inkoopbudget. Jullie houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten, maken inkoopplannen, doen tussentijdse inkoopprognoses en sturen tijdig bij waar nodig.

Almelo
Vacaturedetails

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!