Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Productmanager bij Weekamp Deuren
Als Productmanager krijg je de vrijheid om het productaanbod zelfstandig te onderhouden en uit te bouwen. Pragmatisme, een strategische blik en analytisch vermogen zijn in deze rol belangrijk. Heb je de creativiteit om ons te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën, dan ben jij wellicht onze nieuwe Productmanager.

Dedemsvaart
Vacaturedetails

Online content specialist bij Tica Trends & Trade
Als online content specialist maak je impactvolle online marketing campagnes en creëer je een optimale gebruikerservaring met als doel zoveel mogelijk online conversiewaarde.

Venlo/Aalsmeer
Vacaturedetails

Docent Ondernemerschap & Retailmanagement bij Avans Hogeschool
Voor je zitten vooral duaal studenten die werken en leren combineren en 1 dag per week naar school komen. Je weet precies aan te sluiten op de belevingswereld van deze groep, maar ook van de voltijd student om zo je kennis effectief over te dragen. Je enthousiasme voor het vak zit diep; je checkt dan ook heel regelmatig alle actuele ontwikkelingen in je vak. Ook samen met je studenten zoek je steeds naar nieuwe kennis en mogelijkheden.

's Hertogenbosch
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!