Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

E-commerce medewerker bj Nolten Schoenen
Als e-commerce medewerker draag je bij aan een ultieme klantbeleving voor de (online) klant van Nolten door onder meer klanten telefonisch en schriftelijk verder te helpen en te adviseren via onze centrale klantenservice, en door SEO gerichte content te schrijven voor onze producten en webpagina's.

Den Haag
Vacaturedetails

Productmanager bij Weekamp Deuren
Als Productmanager krijg je de vrijheid om het productaanbod zelfstandig te onderhouden en uit te bouwen. Pragmatisme, een strategische blik en analytisch vermogen zijn in deze rol belangrijk. Heb je de creativiteit om ons te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën, dan ben jij wellicht onze nieuwe Productmanager.

Dedemsvaart
Vacaturedetails

Online content specialist bij Tica Trends & Trade
Als online content specialist maak je impactvolle online marketing campagnes en creëer je een optimale gebruikerservaring met als doel zoveel mogelijk online conversiewaarde.

Venlo/Aalsmeer
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!