Storm Eunice: Albert Heijn staakt bezorging, outlet Halfweg dicht

Storm Eunice: Albert Heijn staakt bezorging, outlet Halfweg dicht

Bezorgdiensten ondervinden deze vrijdag hinder van storm Eunice die over het land trekt. Albert Heijn levert vanaf 15.00 uur niet meer aan huis. Picnic heeft de bezorgingen in de kustprovincies geschrapt; ochtendbezorgingen gingen wel door.

Albert Heijn meldt op de website dat de bezorgingen zijn stilgelegd 'vanwege de veiligheid van onze bezorgers en medeweggebruikers'. Klanten kunnen via de site hun geannuleerde bestelling voor een later moment inplannen.

Picnic
In tegenstelling tot Albert Heijn blaast Picnic niet alle bezorgingen af. "We kijken van minuut tot minuut of het verantwoord is", zegt een woordvoerder tegen RetailTrends. Hij wijst op enkele complicerende factoren. Zo kunnen leveranciers niet altijd de weg op. Ook is het voor medewerkers niet altijd mogelijk om naar het werk te komen omdat het openbaar vervoer niet rijdt. Of ze komen niet omdat ze weten dat ze straks niet meer thuis kunnen komen.

Amsterdam The Style Outlets
Amsterdam The Style Outlets in Halfweg is vanwege de storm om 13.00 uur dichtgegaan. Thuisbezorgd meldt dat er vanaf 14.00 uur niet meer wordt bezorgd, behalve in Maastricht en Heerlen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!