Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Kwaliteitsgerichte software-tester bij Valk Solutions
De software-tester valideert de door onze developers opgeleverde software voordat deze door klanten in gebruik wordt genomen. Doel van de software-tester is om eventuele fouten te vinden en zo overlast voor klanten en onze support-organisatie te voorkomen. Wij zien testen dan ook als een belangrijke bijdrage aan kwaliteit.

Montfoort, fulltime
Vacaturedetails

Sport & Retail Management Traineeship bij Decathlon
Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van een startersfunctie en een soort traineeship. Je start met het leggen van een solide retailbasis. In de eerste maanden ben je volledig gefocust op het onder de knie krijgen hiervan. Zoals de meeste storeleaders zeggen: 'retail gaat over klanten helpen, de juiste voorraad in de winkel en de presentatie van de producten'.

Nederland, fulltime
Vacaturedetails

E-commerce en marketing manager bij Clip Quality Brands
Je beheert de diverse webshops, bewaakt de diverse huisstijlen en zet onze merken (Bunzlau Castle, Annie Sloan en Denby) goed in de markt. Je gaat vol enthousiasme aan de slag en bedenkt hoe we kunnen optimaliseren voor een ideale klantbeleving. Vervolgens steek je zelf je handen uit de mouwen om dit, met het team, voor elkaar te krijgen. Zo maken we, met elkaar, klanten over de hele wereld blij met onze mooie producten.

Nijkerk, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!