Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Verkoopmedewerker winkel bij Vegro
Als medewerker winkel geef jij klanten goed en eerlijk advies over onze hulpmiddelen. Dit doe je door de klant te verwelkomen, het gesprek aan te gaan, te luisteren, mee te denken en de juiste vragen te stellen. Samen met collega's zorg jij voor een fijne en vertrouwelijke omgeving waarin de klant zijn of haar verhaal graag met jou deelt.

Voorburg, parttime
Vacaturedetails

Category Manager Beauty & Verzorging bij Plein.nl
Je dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit het monitoren van de FMCG-markt omtrent jouw categorieën. Je zorgt voor een passend assortiment en houdt nieuwe trends in de gaten, want jij wilt niks missen. Je signaleert kansen en kijkt altijd een stap vooruit. 

Maarssen, fulltime
Vacaturedetails

Kwaliteitsgerichte software-tester bij Valk Solutions
De software-tester valideert de door onze developers opgeleverde software voordat deze door klanten in gebruik wordt genomen. Doel van de software-tester is om eventuele fouten te vinden en zo overlast voor klanten en onze support-organisatie te voorkomen. Wij zien testen dan ook als een belangrijke bijdrage aan kwaliteit.

Montfoort, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!