Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Medewerker salarisadministratie bij Nelson Schoenen
Je hebt ervaring in een retailorganisatie waarbinnen flexibele uren werden verloond, ervaring met het programma Manus+ is een pre. Je werkt nauw samen met de afdeling Finance, maar vooral ook met de afdeling HR.

Hoofddorp, parttime
Vacaturedetails

Junior buyer bij Nelson Schoenen
Wij vinden het belangrijk dat je dat doet waar jouw passie en energie ligt! Onze senior buyer neemt je mee in het buying-vak, waarbij je verantwoordelijk bent voor het accessoirepakket, bestaande uit o.a. tassen, riemen, sokken etc & ondersteun je administratief en organisatorisch de afdeling inkoop. Daarnaast ben je samen met de senior buyer medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de modische collectie van internationale fashion-en sportmerken.

Hoofddorp, fulltime
Vacaturedetails

Category lead bij Audax
Als category lead ben je verantwoordelijk voor de productgroepen papier, schrijfwaren, spellen, speelgoed, gifts en wenskaarten voor onze Audaxformules AKO, Bruna, Readshop en Bookspot. Ben jij een gedreven category lead met een hands-on mentaliteit, dan willen wij graag met je in gesprek!

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!