Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Hoofd verkoop binnendienst bij Weekamp Deuren
Je geeft leiding aan de binnendienst die zich richt op de handel & retail markten. Deze afdeling (12 fte) bestaat uit front-, backoffice, montage- en klantenservice. Dit team is binnen de organisatie als een spin in het web. Je zorgt voor optimale informatieuitwisseling tussen de verschillende afdelingen en voorziet in managementinformatie en -rapportages. Je rapporteert aan de manager handel & retail.

Dedemsvaart, fulltime
Vacaturedetails

International sales manager bij The Gift Label
Je bent verantwoordelijk voor de groei van het merk op internationaal niveau. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de samenwerkingen met de agenten en distributeurs. Jij implementeert sales trainingen en het onboarding programma voor de agenten en distributeurs.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Medewerker salarisadministratie bij Nelson Schoenen
Je hebt ervaring in een retailorganisatie waarbinnen flexibele uren werden verloond, ervaring met het programma Manus+ is een pre. Je werkt nauw samen met de afdeling Finance, maar vooral ook met de afdeling HR.

Hoofddorp, parttime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!