Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Supervisor bij Hartig.nl
Als Supervisor Hartig verwachten we van je dat je zowel je eigen werk als ook het werk van je collega’s organiseert. Alhoewel de functie zeer veel zelfstandigheid vereist zul je veelvuldig met je leidinggevende communiceren. Je begeleidt je collega’s in hun werkzaamheden en je behoudt het overzicht in de drukke momenten en geeft tijdig aan als je knelpunten ziet.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails

Floormanager verkoop bij Peek & Cloppenburg
Leiden van een afdeling met daarbij horende omzetverantwoordelijkheid. Directe verantwoordelijkheid voor je team en het opleiden van kandidaten met potentie. Continue assortimentsanalyse en optimaliseren van de verkoopvloer door het omzetten van visual merchandising concepten.

Leidschendam, parttime
Vacaturedetails

Medewerker business operations bij Euretco
Als medewerker van de afdeling Business Operations beschik je over een sleutelpositie tussen winkels en magazijn. Je werkt voor alle sportformules binnen de divisie Euretco Sport (Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot en JouwSportzaak).

Hoevelaken, parttime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!