Gorillas stelt jurist aan als hoofd publieke zaken

Gorillas breidt zijn Nederlandse team uit met Mazdak Soltani als hoofd publieke- en overheidszaken. Hij krijgt de leiding over het nieuwe public affairs-team van de flitsbezorger.

Soltani zal bij Gorillas de gesprekken met de overheid leiden. De flitsbezorger wil komend jaar blijven groeien in ons land en daarbij is samenwerking met lokale stakeholders belangrijk, verklaart general manager Sadik Cevik. “We zijn erg enthousiast dat Mazdak Soltani dit bij Gorillas in Nederland gaat aansturen.” 

Soltani volgde een rechtenstudie in Leiden en ging daarna aan de slag bij de overheid. Tot voor kort was hij senior policy advisor bij het ministerie van Financiën. 

Gorillas en andere flitsbezorgers stuiten in veel gemeenten op klachten, met name rondom de opening van darkstores. Zo bepaalden onder meer Amsterdam en Rotterdam onlangs dat er voorlopig niet meer van deze minimagazijnen bij mogen komen. Flitsbezorging wordt in rap tempo populairder, met inmiddels ongeveer een miljoen mensen die er weleens gebruik van maken.    

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!