Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistent storemanager bij Coco & Sebas
Jij bent de drijvende kracht achter de brandstore in Utrecht. Met of zonder aanwezigheid van de storemanager, jij managet het. Het is jouw doel om klanten en collega’s te enthousiasmeren over de producten en werkzaamheden. De commerciële doelstellingen wil jij het liefst overtreffen. Tussendoor zorg je ervoor dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet en dat er altijd iets te proeven ligt.

Utrecht, fulltime of parttime
Vacaturedetails

Design manager bij de Bijenkorf
In nauwe samenwerking met de collega’s van store development werk je aan kleine en grote verbouwingsprojecten binnen de winkels. Store development richt zich op het projectmanagement (budget en planning), store design voert de regie over het creatieve ontwerpproces. Als design manager coördineer en ondersteun je het ontwerpproces van A tot Z en weet je de projecten ook bij veranderende omstandigheden succesvol af te ronden.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager bij Groep Alain Broekaert
Jouw taken zijn het voorstellen van collecties met de nodige productkennis aan klanten en prospecten. Daarnaast een optimale verkoop verzorgen, terwijl je ook op de hoogte bent van wat er nieuw en commercieel is op de markt.

Laren, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!