Blokker werkt samen met Ochama

Blokker werkt samen met Ochama

Blokker krijgt afhaalpunten van de Chinese gemakswinkelketen Ochama. De eerste komt vrijdag in een vestiging in Den Haag, meldt het AD.

Ochama heeft nu vier winkels in Nederland en wil via Blokker breder beschikbaar worden. Door de samenwerking kunnen consumenten online bij Ochama bestelde boodschappen afhalen bij vestigingen van Blokker. Na Den Haag volgen afhaalpunten bij Blokker-winkels in Rotterdam, Zoetermeer, Amstelveen en Breda.

“Via Ochama kun je nu alle dagelijkse boodschappen bestellen en bij ons ophalen”, aldus ceo Jeanine Holscher van Blokker. Ze hoopt dat afhaalklanten vervolgens ook in de verleiding komen om bij Blokker artikelen aan te schaffen om de boodschappen te bereiden.

Ochama is de fysieke supermarktketen van de Chinese e-commercereus JD.com. Begin dit jaar openden winkels in Leiden, Rotterdam, Diemen en Utrecht.
 

Reacties 1


M. Begeer 19 mei, 12:51

Als je op de site van Ochama kijkt zie je 11 pagina's met Blokker artikelen (zoek maar op "Blokker").
Dus het is niet alleen maar hopen dat de klant bij het afhalen ook Blokker artikelen koopt, de kans is groot dat er gewoon al Blokker artikelen in het af te halen pakket zitten!
Bij succes zal dit alleen maar meer worden.
Slimme zet!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!