Topman Intergamma zwaait na 17 jaar af

Topman Intergamma zwaait na 17 jaar af

Harm-Jan Stoter vertrekt op 1 september bij bouwmarktbedrijf Intergamma. De naam van zijn opvolger wordt binnenkort bekendgemaakt.

Stoter gaf zeventien jaar leiding aan het bedrijf achter doe-het-zelfketens Gamma en Karwei. Hij stopt omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Onder leiding van Stoter is onder meer de inkoop gecentraliseerd en de logistiek heringericht. De winstgevendheid steeg en Gamma en Karwei kregen meer een eigen gezicht.

Stoter spreekt zelf van bewogen jaren. “Zo hebben we succesvol de transitie naar online ingezet en hebben we twee behoorlijke crises doorstaan.” Hij zegt dat Intergamma nu klaar is voor de toekomst, waardoor het moment daar is om de leiding over te dragen. De opvolger van Stoter wordt binnenkort gepresenteerd.
 

Reacties 1


Leonard Van Liere 20 mei, 19:27

Klinkt lekker, nu klaar voor de toekomst....maar nog niet eerder klaar voor de toekomst? ieder jaar hoor ik mensen roepen we zijn nu klaar voor de toekomst alsof er een soort toekomst deadline bestaat. Noem het gerust een beetje ijdeltuiterij

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!