Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Teamleider Faculteitsbureau Business, Finance & Marketing bij Haagse Hogeschool
In deze functie geef je leiding aan een diverse groep uitvoerende professionals met veel kennis van de bestaande (onderwijs)processen. Je bent het eerste aanspreekpunt van het team, goed benaderbaar voor zowel de collega's uit het team als voor de collega's in de opleidingen. In samenspraak weet je afspraken te maken om de ondersteunende processen te optimaliseren en de juiste balans te vinden tussen heldere kaders en professionele vrijheid.    

Den Haag, fulltime
Vacaturedetails

Senior retail marketeer Intersport bij Euretco
Als senior retail marketeer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de franchiseformule Intersport Nederland. Hierbij staat de service richting de franchisenemers en winkels centraal. Je zorgt in samenwerking met partners, merken en category teams ervoor dat de campagnes die je ontwikkeld, succesvol worden uitgerold op onze online kanalen, externe media en in de winkels.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

Assistent storemanager bij Coco & Sebas
Jij bent de drijvende kracht achter de brandstore in Utrecht. Met of zonder aanwezigheid van de storemanager, jij managet het. Het is jouw doel om klanten en collega’s te enthousiasmeren over de producten en werkzaamheden. De commerciële doelstellingen wil jij het liefst overtreffen. Tussendoor zorg je ervoor dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet en dat er altijd iets te proeven ligt.

Utrecht, fulltime of parttime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!