Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Commercieel planner bij Aldi
De commercieel planner is verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarkalender. Je maakt de vertaalslag naar operationele acties en brieft het team van category management. Jij zorgt voor een optimale promotieplanning door gebruik te maken van met analyses gestaafde inzichten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling en verbetering van het promotiebeleid.   

Culemborg, fulltime
Vacaturedetails

Senior retail marketeer Intersport bij EK
Als senior retail marketeer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de franchiseformule Intersport Nederland. Hierbij staat de service richting de franchisenemers en winkels centraal. Je zorgt in samenwerking met partners, merken en category teams ervoor dat de campagnes die je ontwikkeld, succesvol worden uitgerold op onze online kanalen, externe media en in de winkels.

Hoevelaken, fulltime
Vacaturedetails

Teamleider faculteitsbureau business, finance & marketing bij Haagse Hogeschool
In jouw rol als teamleider faculteitsbureau van de faculteit BFM ben je dagelijks aan de slag om het onderwijs en onderzoek van onze opleiding te faciliteren. Samen met je team zorg je er voor dat studenten en docenten ondersteund worden in een aantal van de meest cruciale onderwijsprocessen. 

Den Haag, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!