Kaartje2go grote winnaar Shopping Awards

Kaartje2go grote winnaar Shopping Awards

Kaartje2go is de grote winnaar van de Shopping Awards 2022. De cadeauwinkel sleepte dinsdag de prijs in de wacht in de categorie ‘cadeaus’ en werd uitgeroepen tot Beste Webwinkel 2022. Ook Jumbo, Decathlon en oud-RetailRookie Naduvi vielen in de prijzen. 

De Shopping Awards zijn gisteren uitgereikt in veertien verschillende categorieën en de winnaars werden bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts (beide goed voor 50 procent). Naast Kaartje2go vielen onder meer CameraNU.nl (in de categorie elektronica & telecom), Jumbo (eten & drinken), fonQ (wonen), Welkoop (dieren), My Jewellery (mode), Hans Anders (opticiens), Ici Paris XL (cosmetica & parfumerie), EasyToys (erotiek), Decathon (sport & outdoor) en Wehkamp (warenhuizen) in de prijzen. 

Tot slot werd er een rangschikking gemaakt van de snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven. Oud-RetailRookie en online woonoutlet Naduvi.nl voert de zogeheten Ecommerce50-lijst aan, gevolgd door For You Gifts en 123watches. Yumeko won de prijs voor duurzaamste initiatief.  

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!