Video: Heerlijke beleving bij Coco & Sebas

Coco & Sebas pakt uit met een nieuwe brandstore in de Kalverstraat in Amsterdam. Bescheiden in vierkante meters, maar eens zo groot qua beleving! Het luxe chocolademerk focust met de nieuwe store op de gehele merkbeleving en verheft chocolade tot een groter goed.
 


Sparkle up your day
“Met elk product, elk cadeau en elk bezoek aan onze brandstore willen we zorgen voor een sprankeling: even genieten, even verwennen of verwend worden”, aldus Lauri Beljaarts, Marketing en Brandmanager bij Coco & Sebas. “Onze klanten zijn gasten die we bij binnenkomst steevast begroeten. Ze mogen iets proeven, krijgen advies over onze producten en als ze even moeten wachten krijgen ze een kop koffie. Het zien, ruiken en proeven van het product is onderdeel van onze beleving”

Stap naar digital signage
Met de nieuwe brandstore zet Coco & Sebas een eerste stap richting digitale communicatie. “Voorheen werkten we met lichtbakken in onze winkels, maar dat was niet efficiënt noch duurzaam. Bij elke nieuwe campagne, moesten we nieuwe doeken bestellen en gingen de oude doeken de vuilbak in”, aldus Lauri.

“Door in te zetten op schermcommunicatie, kunnen we veel sneller schakelen en kunnen we één en hetzelfde filmpje doorplaatsen op verschillende formaten van schermen. De content wordt vanop afstand aangestuurd waardoor we ook ons personeel ontlasten.”

Eén merkbeleving
Alle details kloppen en net dat maakt de beleving zo sterk. In het straatbeeld herken je meteen de Coco & Sebas stijl. De etalage heeft een luxueuze uitstraling en het scherm, een LED scherm in Amsterdam, versterkt de merkbeleving. “Het etalagescherm zorgt voor meer stopping power en dompelt klanten al onder in de merkbeleving nog voordat ze de winkel binnen gaan” aldus Nele Bruers, Instore Experience specialist bij DOBIT. “Na de openingsuren draait er andere content op het scherm die de klant dan weer bewust naar de webshop leidt”.

Een tweede scherm bevindt zich in de winkel en toont het volledige assortiment en de samenstelling van de producten. “Indien er nu iets verandert aan het assortiment, is dit in slechts enkele klikken aangepast op álle schermen”.

Digitale touchpoints
"Coco & Sebas had al een heel goed beeld over de inrichting van de brandstore. Zij werken al jaar en dag samen met het ontwerpbureau Bulsink", aldus Nele Bruers. "Om Coco & Sebas een realistisch beeld te geven van de digitale invulling maakten we een conceptvideo met extra toelichting over de digitale mogelijkheden. Het resultaat is vandaag te bewonderen in de Kalverstraat natuurlijk!".

Bekijk de conceptvideo:Meer informatie?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel? We helpen je graag verder.
Contacteer ons via info@dobit.com of neem een kijkje op onze website solutions.dobit.com.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!