Janzen stelt commercieel directeur aan

Het Nederlandse cosmeticamerk Janzen heeft Ivo van Ierland aangesteld als commercieel directeur EMEA. Het gaat om een nieuwe functie, naast algemeen directeur Gertjan Schot.

Van Ierland begint op 15 augustus bij Janzen. Hij was de afgelopen 4,5 jaar general manager Centraal-Europa bij teenslippermerk Havaianas. Daarvoor werkte hij 22 jaar bij K-Swiss Global Brands, waar hij diverse management- en commerciële functies had.

Bij Janzen gaat hij zich richten op het 'kwalitatief uitbouwen van het home & body-concept binnen de Benelux'. De focus ligt op de internationale markt.

Janzen bestaat sinds 2006, het hoofdkantoor staat in Oisterwijk. Het merk - dat niets te maken heeft met presentatrice Chantal Janzen - heeft een eigen webshop en wordt verkocht via honderden drogisterijen, waaronder Etos en DA. Janzen heeft een brandstore in Den Bosch.

Reacties 2


Daphne Roosendaal 8 aug, 22:39

En nu nog een winkel in Breda


Leonard Van Liere 10 aug, 18:04

Janzen vindt omzet op die plekken waar ritual gewenst is maar helaas niet geleverd wordt . Een neppertje dus en zonder onderscheidend vermogen. Nog een hele lange weg te gaan.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!