Deliveroo wil vertrekken uit Nederland

Deliveroo wil zijn activiteiten in Nederland eind dit jaar stopzetten. Deze maand start de maaltijdbezorgdienst met een consultatieproces om in november uit ons land te vertrekken.  

Deliveroo is momenteel in elf landen wereldwijd actief en Nederland vertegenwoordigt één procent van de bruto transactiewaarde. Op basis daarvan zegt het bedrijf dat het 'bereiken en behouden van een topmarktpositie' in ons land een onevenredige investering vereist, met een onzeker langetermijnrendement. Deliveroo verwacht dat het consultatieproces deze maand van start gaat. Eind november wil Deliveroo de operationele activiteiten hebben beëindigd. Tot die tijd blijft Deliveroo maaltijden bezorgen.

In een e-mail aan klanten meldt het bezorgbedrijf een dienst willen leveren die 'uitstekend werkt voor onze klanten, riders, boodschappenpartners en restaurants'. "Als we dit in een bepaalde markt niet kunnen realiseren op het niveau dat wij verwachten en dat jij verdient, gaan we daar niet door."
 

Reacties 2


B C 10 aug, 09:44

Heeft eerder te maken met het moeten aanbieden van normale(in loon dienst) arbeid contacten en dat de huidige werknemers dit met terugwerkende kracht moeten krijgen evenals loon dat daarbij hoort.


Jaap T 10 aug, 19:58

Goed dat zulk soort bedrijven verdwijnen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!