Scalpers wil weer winkels in Nederland

Scalpers wil weer winkels in Nederland

Het Spaanse kledingmerk Scalpers wil volgend jaar met winkels terugkeren in Nederland. Dat zegt oprichter en ceo Borja Vázquez in een interview met de Spaanse krant El Español.

Scalpers opende eind 2016 een winkel in de Leidsestraat in Amsterdam. In 2018 volgde een vestiging in Stadshart Amstelveen. Beide winkels werden niet veel later gesloten. Ook in enkele andere landen hield Scalpers het voor gezien.

Scalpers heeft op dit moment winkels in Spanje, Andorra, Portugal, Chili, Ecuador, Mexico en Turkije. Het bedrijf zegt klaar te zijn om uit te breiden naar andere landen. Behalve om Nederland gaat het om België en Duitsland. In eerste instantie gaat het om vier à vijf winkels. Het is niet duidelijk of dit per land is of in totaal. Online is Scalpers al in deze landen actief.

Het in 2007 opgerichte Scalpers begon als herenmodemerk. Later kwam er ook kleding voor vrouwen en kinderen bij. De vrouwenlijn is inmiddels goed voor 35 procent van de omzet, online is het al 60 procent. Scalpers verwacht dit jaar af te sluiten met een omzet van 150 miljoen euro. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!