Sharon Hilgers (My Jewellery) wint ondernemersprijs

Sharon Hilgers (My Jewellery) wint ondernemersprijs

Sharon Hilgers is uitgeroepen tot Entrepeneur of the Year. De founder van My Jewellery versloeg Parfumado's Floor van Rooy, die ook was genomineerd voor de ondernemersprijs. 

De prijs is een initiatief van consultancybedrijf EY. Volgens de jury weet Hilgers 'precies wat er binnen haar doelgroep speelt'. In eerste instantie was de nieuwe focus op duurzaamheid – zoals het dichter bij halen van de productie en de wens met duurzame materialen te produceren – aanleiding om Hilgers te nomineren.

"Ik ben met niets begonnen en moest iedere euro omdraaien en nu sta ik hier. Ik ben gewend om naar de toekomst te kijken, maar het is heel mooi om hier bij stil te staan." Volgens de jury doet Hilgers nog steeds waar haar hart ligt: sieraden maken en haar klanten meenemen in haar reis, met inmiddels zevenhonderd medewerkers.

Ook Floor van Rooy, medeoprichter van oud-RetailRookie Parfumado, was genomineerd voor de ondernemersprijs. "Met onze targetsampling gaan we verspilling in de beauty- en parfumindustrie tegen. We kopen alle grondstoffen in Nederland in en kijken naar verzendingmogelijkheden die duurzaam zijn, zoals elektrische fietsen in de Randstad."

Hilgers begon My Jewellery in de zomer van 2011 met een webshop. In 2015 opende ze haar eerste boetiek in Den Bosch. Inmiddels heeft het sieradenmerk stevig voet aan de grond gekregen in Nederland en België, en is dit jaar de eerste winkel in Duitsland geopend. Eerder won Hilgers de Vrouwelijke Groeier 2021 voor snelst groeiende bedrijf met een vrouw aan het roer.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!