Fabienne Chapot opent dit jaar winkels in Duitsland

Fabienne Chapot opent dit jaar winkels in Duitsland

Het Amsterdamse damesmodemerk Fabienne Chapot opent dit jaar twee winkels in Duitsland. Eentje komt in Berlijn, voor de tweede wordt gekeken in Düsseldorf en München. Dat bevestigt een woordvoerder aan RetailTrends.

Het merk, van de gelijknamige oprichter, bestaat sinds 2006. De kleding en accessoires zijn bij zo'n 1200 verkooppunten in tien landen verkrijgbaar. Fabienne Chapot heeft op dit moment acht winkels in Nederland - waarvan twee in outlets - en een webshop.

Afgelopen jaar kwamen er nieuwe winkels in Breda en in Mall of the Netherlands bij. In Nederland blijft het niet bij de acht huidige vestigingen, zegt de woordvoerder. "We gaan er meer openen, maar Duitsland heeft op dit moment onze focus."

Oprichter Chapot zegt in een interview met de Volkskrant dat ze in de toekomst het merk wil uitbreiden met mannenkleding, kinderkleding en spullen voor in huis. Ook is haar doel om voor eind dit jaar B-corp gecertificeerd te zijn en wil ze per maart de hele productieketen transparant hebben.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!