Zalando breidt uit met speelgoed

Zalando breidt uit met speelgoed

Zalando heeft zijn assortiment uitgebreid met speelgoed. Het Duitse modeplatform verkoopt onder meer bekende merken als Lego en Playmobil, ontdekte Location Insider.

Het is voor het eerst sinds 2018 dat Zalando een belangrijke productcategorie toevoegt. Het platform, dat als schoenenwebshop begon, breidde dat jaar het assortiment uit met beautyproducten.

Zalando biedt speelgoed voor verschillende leeftijden aan. Zo zijn er knuffels, poppen en speelgoedauto's voor peuters en kunnen oudere kinderen er terecht voor onder meer puzzels, constructiespeelgoed, kostuums en muziekinstrumenten. 

UPDATE: 

Zalando laat weten dat speelgoed geen nieuwe productcategorie is. "Sinds 2019 bieden we een gecureerde selectie speelgoed aan. Het aanbod stelt ons in staat om onze klanten een one-stop shopping ervaring te bieden waar ze zowel kindermode als gerelateerde artikelen kunnen shoppen, zoals speelgoed en poppen in sommige van onze markten. Deze artikelen maken deel uit van ons mode- en lifestyleaanbod. Voor onze categorie 'kids' blijft de focus liggen op het modeassortiment in textiel, accessoires en schoenen."

Reacties 3


Leonard Van Liere 11 jan, 20:32

Natuurlijk zijn ze alleen uit op eigen gewin. Dat kan ook niet anders en wanneer je ziet dat speelgoedketens omvallen zal de fabrikant echt de consument moeten volgen naar Kruitvat en Internet. Wat doet de consument met speelgoed? Altijd op zoek naar het goedkoopste en gemakkelijkste adres. Het zij zo


John Visser 11 jan, 12:06

Waardeloos dat grote merken zoals Lego en Playmobil ,die hun merkbekendheid te danken hebben aan de speelgoedspeciaalzaken, leveren aan dit soort ketens die er door hun prijsbeleid voor zorgen dat de kleinere speelgoedwinkels hiervan de dupe zijn en vaak failliet gaan! Maar dat zal hun een zorg zijn blijkbaar,ze zijn alleen uit op eigen gewin!


ikke weet het 10 jan, 18:04

Ach ja het zal die gasten van L EGO een worst zijn wie het verkoopt, de speelgoedwinkels heeft ze groot gemaakt, en MOETEN aan allerlei eisen voldoen, en de webshops die knallen het af.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!