C&A benoemt twee vrouwen in de top

C&A heeft twee vrouwen benoemd in de top van het kledingconcern. Fareen Abdullah is vanaf 1 februari chief people & culture officer bij C&A Europa. Nigyar Makhmudova wordt niet-uitvoerend bestuurder in de raad van bestuur van C&A AG.

Abdullah komt over van Adidas, waar ze vice-president HR voor Latijns-Amerika was. Het wordt haar taak om de HR-standaarden binnen C&A Europa verder te verbeteren, meldt het bedrijf. Ook moet ze het veranderingsproces gaan aansturen, 'inclusief de mensgerichte strategie'.

Makhmudova werkte de afgelopen drie jaar bij Danone, onder meer als chief growth officer. Daarvoor was ze onder meer ruim twintig jaar werkzaam voor Mars.

"Met Nigyar en Fareen hebben we twee hooggekwalificeerde, gepassioneerde en innovatieve leiders voor de organisatie aangetrokken - een geweldige toevoeging", zegt ceo Giny Boer. Ze zei eerder tegen RetailTrends dat ze de cultuur bij C&A te mannelijk vindt. "Gericht op status en ego. We zijn dat aan het veranderen: veel platter, niet zo hiërarchisch en bureaucratisch."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!