Beautyplatform Arkive zoekt 1,5 miljoen euro

Beautyplatform Arkive zoekt 1,5 miljoen euro

Beautyplatform Arkive is op zoek naar 1,5 miljoen euro investeringsgeld. De voormalig RetailRookie wil de marketing opvoeren en uitbreiden naar de VS, zegt oprichter Sinem Tuncer tegen Quote.

Tuncer verkoopt via het in 2020 opgerichte platform restpartijen make-up, parfum en andere beautyartikelen. Inmiddels heeft ze 55 merken aan Arkive verbonden. Het afgelopen halfjaar draaide het bedrijf een omzet van 52.000 euro. "Maar dat groeit snel."

Tuncer hoopt met het investeringsgeld ook grote klanten te bedienen, zegt ze tegen Quote. "Als we nu een deal sluiten met een partij als L'Oréal, kunnen we die niet meteen uitvoeren. Om dergelijke volumes te verwerken, hebben we meer opslagruimte nodig."

Reacties 2


Bert De Vries 30 jan, 12:54

Uitbreiden naar de VS terwijl je in Nederland nog maar een 52.000 euro omzet in 6 maanden draait? Bijzonder..


Leonard Van Liere 31 jan, 17:30

Het probleem zou zijn dat er te weinig magazijncapaciteit zou zijn om de grote jongens te bedienen. Tenzij er hier een 0 te weinig staat maar een gewone drogisterij moet een slordige 500.000 per half jaar draaien en dan spreek je al helemaal niet over een Kruidvat..........er zit een bijzonder luchtje aan.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!