Pharrell Williams volgt Virgil Abloh op bij Louis Vuitton

Pharrell Williams volgt Virgil Abloh op bij Louis Vuitton

De Amerikaanse muzikant en producer Pharrell Williams volgt Virgil Abloh op als creatief directeur bij de mannenlijn van Louis Vuitton. De functie was ruim een jaar niet ingevuld na het overlijden van Abloh.

Dat maakte het modebedrijf dinsdagavond bekend. Williams is al begonnen en zijn eerste collectie wordt in juni gepresenteerd tijdens de Men's Fashion Week in Parijs.

De artiest en ontwerper werkte al in 2004 en 2008 samen met het Franse luxemodemerk. "Zijn creatieve visie die verder gaat dan mode zal Louis Vuitton ongetwijfeld naar een nieuw en spannend hoofdstuk leiden", aldus Pietro Beccari, ceo en voorzitter van Louis Vuitton over de nieuwe creatief directeur.

Williams is mede-oprichter van het populair streetwearmerk Billionaire Boys Club dat hij samen de met huidige creatief directeur van Kenzo oprichtte in 2003. Ook is hij oprichter van het streetwearmerk Ice Cream en het cosmeticamerk Humanrace. De zanger was eerder betrokken bij Adidas Originals en Chanel. Sinds 2016 is hij mede-eigenaar van G-Star Raw.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!