Nettorama wil winkels van Jan Linders overnemen

Nettorama wil winkels van Jan Linders overnemen

Supermarktketen Nettorama heeft interesse om vestigingen over te nemen die Jan Linders wil afstoten. Dat zegt ceo Michel Mattheeuws tegenover Distrifood.

Jan Linders wil 11 winkels afstoten die niet passen in de nieuwe structuur, waarbij het bedrijf verder gaat als franchisenemer van Albert Heijn. De vestigingen bevinden zich in Limburg en Brabant, waaronder in Boxmeer, Gennep, Valkenburg en Venlo. Of er daadwerkelijk winkels naar Nettorama overgaan en hoeveel, kan Matteeuws niet zeggen. “Het is nu aan de familie Linders." 

Ook Boni heeft interesse om winkels van Jan Linders over te nemen. Deze supermarktketen maakte eerder al een forse groeisprong met de koop van 8 Plus-supermarkten.

In december werd bekend dat Jan Linders verdwijnt als zelfstandige formule. Het overgrote deel van de 63 winkels gaat verder als franchisewinkel van Albert Heijn. 

Reacties 2


A. v. Bokhoven 22 feb, 11:32

Nettorama zou fantastisch zijn. Ben nu al groot fan van deze supermarkt. Moet er helaas altijd een aantal kilometers voor rijden. De keuze is prima. En nog extra korting op A-. merken. Wij worden meteen klant. Zie het positief tegemoet.


Remy Ritmeijer 26 feb, 19:14

Ik zal dolblij zijn als Jan linders in Gennep Nettorama zal worden. Nog goedkoper.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!