Discounter Tedi komt naar België

Discounter Tedi komt naar België

De Duitse discountketen Tedi heeft expansieplannen in België. Het komende jaar moeten er vijf tot tien winkels door het hele land de deuren openen.

Vastgoedpartner Retail Point bevestigt aan RetailTrends dat ze locaties zoeken in heel België. Het doel is om dit jaar nog vijf tot tien winkels te openen. De Duitse discountwinkel heeft nu meer dan 2.750 vestigingen in elf landen. 

Het concept van Tedi is om een 'one-stop-shop'-oplossing bieden voor klanten die op zoek zijn naar discountproducten. Tedi maakte in 2013 zijn entree in Nederland en groeide binnen anderhalf jaar naar vijftien vestigingen. De discounter was vooral gevestigd op B-locaties waar consumenten hun dagelijkse boodschappen doen. In 2017 sloten alle winkels omdat die niet rendabel genoeg bleken. 

Naast de uitbreiding in ons buurland heeft Tedi ook de pijlen gericht op Frankrijk. De keten opent een eerste winkel in de Franse gemeente Evreux. De discountketen is al actief in 12 Europese landen, waaronder Oostenrijk, Italië en Spanje. De keten wil nu verdubbelen naar 5.000 winkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!