PLNTS neemt opnieuw webshop over

PLNTS neemt opnieuw webshop over

Plantenplatform PLNTS heeft label Bloomique en platform Herbie overgenomen. Eerder dit jaar nam het bedrijf al de webshops 123planten.nl en 123kantoorplanten.nl over. 

PLNTS is een initiatief van vier broers van kwekersfamilie Mostert uit Nieuwerkerk aan de IJssel. Die familie zit al sinds 1860 in de planten. De broers begonnen onder de naam BabyPLNTS kleine kamerplanten te kweken en koppelden daar in 2018 een platform aan. Dat is uitgegroeid tot een webshop waar allerlei soorten planten en benodigdheden worden verkocht in 27 landen. 

Plantenlabel Bloomique is onderdeel van e-fulfilmentplatform Herbie, waarmee PLNTS ook in het buitenland hoopt meer op de kaart te staan. Bij drie overnames blijft het niet, verwacht directeur Jesse Mostert. “Met onze huidige en toekomstige overnames in een versnipperde markt willen wij verandering brengen.”

PLNTS was in januari Startup van de Maand. In dit interview vertelt e-commercemanager Rens Drost alles over het belang van 'plantgekkies', overnames en social media. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!