Raven Hengelsport maakt doorstart

Raven Hengelsport maakt doorstart

Raven Hengelsport maakt een doorstart. Het bedrijf, dat medio januari failliet ging, gaat door met de webshop en met de winkels in Lelystad en Steenwijk. De winkels in Rijen en Almelo gaan dicht.

Het bedrijf is overgenomen door de broers Dion en Iwan Raven en de Duitse Brubaker-groep. Dion was tot mei vorig jaar directeur; Iwan volgde hem op. Nu gaan ze het bedrijf weer leiden, samen met de broers Hans-Jurgen en Klaus-Peter Eberhard van e-commercebedrijf Brubaker. De winkels in Lelystad en Steenwijk gaan vrijdag weer open. Ook de webshop komt snel weer online.

Raven Hengelsport vroeg eind vorig jaar uitstel van betaling aan. De forse kosten van het containervervoer vanuit Azië was naar eigen zeggen een belangrijke oorzaak van de financiële problemen. Ook liep het omzet mis doordat leveringen niet of niet tijdig werden ontvangen. Uit het faillissementsverslag bleek vorige maand dat Raven al jaren verlies leed. In de afgelopen tien jaar lukte het slechts twee keer om het jaar positief af te sluiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!