Han Sterk vertrekt als ceo van vanHaren

Han Sterk vertrekt als ceo van vanHaren

Han Sterk vertrekt na tien maanden als algemeen directeur van vanHaren. Dat bevestigt een woordvoerder van de schoenenketen desgevraagd. 

Volgens de woordvoerder verlaat Sterk 'in goed overleg' het bedrijf. Er is nog geen sprake van een opvolger. Tot die wordt gevonden zullen Sterks taken worden opgepakt door cfo Robert Vos, het huidige managementteam en medewerkers van moederbedrijf Deichmann. 

Sterk volgde Krein Bons juli vorig jaar op als algemeen directeur. Hij begon in 2020 bij vanHaren als inkoopdirecteur.

Over de reden van het vertrek van de ceo weidt de schoenenketen niet uit. 

Reactie Sterk
"Na ruim drie bewogen jaren is het tijd om vanHaren schoenen te verlaten", schrijft Sterk maandagmiddag op LinkedIn. "Het is het moment voor nieuwe avonturen waarin ik mijn visie op het leiden van een (retail)bedrijf kan laten bijdragen aan de lange- en kortetermijndoelstellingen."

Sterk schrijft dat hij het een eer vond om 'deze prachtige retailer' te mogen leiden. "Ik kijk o.a. vol trots terug op een fantastische overname van Brantano in 2020, het managen mét en van een topteam tijdens en na de coronajaren en de prachtige vernieuwde interieurconcepten die nu zichtbaar zijn in de winkels."

Sterk wil de reden voor zijn vertrek niet toelichten, meldt hij aan RetailTrends. Hij gaat zich de komende tijd richten op het uitbouwen van zijn eigen bedrijf, waar hij onder meer als dagvoorzitter is te boeken. "Daarnaast ga ik op zoek naar de juiste uitdaging in de retail of elders als managing director, ceo of coo."

Reacties 2


Kees Middelkoop 2 mei, 19:22

Bijzonder verhaal, wat is hier gebeurd?


F Van Flinteren 15 mei, 10:44

Denk hetzelfde als al bij deze meneer gebeurde bij Only for Men en Boss......

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!